Online marketing and web engineering blog


latest webdesign news from adapttoweb

Google AdWords реклама с нов облик

Google са променили облика на рекламите си при челните позиции на AdWords.

Една реклама AdWords се състои от заглавие (до 25 символа), редове от текст и придружаващите URL адреси на рекламата (до 35 символа). На челните позиции двете линии от текст са по-близо една до друга на един ред.

Сега рекламодателите могат да създадат заглавия, които излизат извън обичайните до момента 25 знака. Това може да се постигне използвайки първия ред на текста като продължение на горната част.

Инициираното разширение на заглавието, работи и разпознава заглавието само когато текста завършва с препинателен знак (точка, въпросителен и удивителен). Това според Google трябва да направи рекламата Ви по забележима. Това ще означава повече кликвания и допълнителни приходи за Google и (надяваме се) за Вас.

Всяка реклама, която се показва над резултатите от търсенето е предмет на тази промяна. Въпреки това, това ще бъде решението единствено на Google, кои реклами да получите допълнителна експозиция. Не можете да откажете, или поне не при тази промяна. Тя се прилага в цял свят на всеки потребител на AdWords.

Tagged as: , ,

Коментарите са затворени.