Online marketing and web engineering blog


latest webdesign news from adapttoweb

Магазин в Интернет – експлозия

През последните години в Интернет с появиха огромен брой интернет магазини. Интернет магазинът е сайт, където биват представяни продукти, като има възможност за закупуването им на същия сайт, с разплащане по Интернет.

Един често задаван въпрос е защо клиентът би купил от нас, вместо от конкуренцията. Отговорите са няколко и са на пълно разположение на интересуващите се, но са трудни за правилно прилагане на практика.

Първо, един интернет магазин трябва да изглежда като и да създава усещането за магазин. Трябва да изглежда по начина, по който потребителите са свикнали, като неизменно затвърждава в тях чувството, че пазаруват от сигурно място и от сериозна компания.

Второ, също толкова важно, колкото дизайна на интернет магазина, е неговата ползваемост. Клиентите знаят какво искат и един интернет магазин трябва да им го намери бързо и да им го представи по начина, по който искат да го видят. А след като са го намерили, трябва да могат безпроблемно да го закупят.

Сложността на нашата дейност трябва да е невидима за потребителя.

Съобразявайки се с цените за реклама в Интернет, ние интегрираме различните компоненти на Вашите интернет магазини и сайтове така, че да работи безупречно и с банки, и с посетителите на интернет магазина, като така максимално улесняваме всяка страна.

Tagged as: ,

Коментарите са затворени.